Westlaan + Apotheek

Westlaan + Apotheek

Zoek je een apotheker in Roeselare, dan ben je bij Westlaan Apotheek aan het juiste adres. Sinds 2009 staat deze apotheek, met ruime parking en grote voorraad, onder het toeziend oog van apotheker Eveline Tack. Heb je medicatie, advies of simpelweg een luisterend oor nodig? Onze apothekers nemen graag uitgebreid de tijd om je zo goed mogelijk bij te staan.

 
Westlaan 5
Westlaan 7
 

Na een gratis huidanalyse, vinden we voor je de meeste aangepaste verzorging in ons ruim assortiment.

Westlaan 4
 

Aangepast advies en begeleiding

Een gemotiveerd, hecht en gedreven team, onder begeleiding van Eveline Tack, staat dagelijks voor u klaar!

Aangepast advies, een luisterend oor, farmaceutische zorg, een uitgebreid assortiment en een vlotte service zijn onze belangrijkste troeven.

Met de grootste zorg bereiden wij uw magistrale bereidingen. Als innovatieve apotheek volgen we de nieuwste ontwikkelingen binnen de farmaceutische sector en verruimen we steeds onze eigen kennis door het volgen van opleidingen. We geven dan ook steeds graag een extra woordje uitleg bij het gebruik van nieuwe medicatie of bij andere vragen.

Bent u een chronische patiënt dan begeleiden wij u graag als huisapotheker!

Westlaan 34
 

Huidanalyse en workshops

Iedereen heeft recht op een gezonde huid!

Kom langs in de apotheek en laat je huid gratis testen door één van onze specialisten. Met behulp van een professioneel toestel meten we objectief bepaalde huidkenmerken en leren we je huid beter kennen. De onmiddellijke resultaten vertellen ons welke huidverzorging het beste bij je past. Voor een uitgebreide huidanalyse (20min) maak je best een afspraak en is volledig gratis.

In de toekomst zullen we ons ook verder gaan verdiepen in huidverzorging na en tijdens oncologische behandelingen.

Er worden regelmatig infosessies en workshops in de apotheek georganiseerd. Hou zeker onze agenda (facebook, instagram) hiervoor in de gaten!

Schiervelde 1
 

Nieuw: Apotheek Schiervelde

Begin 2019 openden we een tweede apotheek te Roeselare: Apotheek Schiervelde waar je niet alleen terecht kan voor je dagelijkse medicatie maar waar je ook een ruim aanbod vindt van natuurlijke producten (cosmetica, voeding, voedingssuplementen, thee, eigen bereidingen…) voor een gezonde levensstijl. Daarnaast is Apotheek Schiervelde een Zorgpuntapotheek, gespecialiseerd in thuiszorgmateriaal en bandagisterie.