Geef darmkanker geen kans !

Schrijf je gratis in voor deze boeiende uiteenzetting van Dr. Luc Colemont. Dit gaat uitzonderlijk door in de Aula Vives Hogeschool in de Wilgenstraat 32 te Roeselare.

Schermafbeelding 2018-01-29 om 14.44.45.png

Je eigen huisapotheker ?

Als je aan een chronische aandoening lijdt, heb je baat bij een persoonlijke begeleiding van je geneesmiddelengebruik, zeker als je verschillende geneesmiddelen per dag neemt.
Door een huisapotheker te kiezen, krijg je doorlopende opvolging afgestemd op jouw noden !

Wat betekent deze overeenkomst ?
Je huisapotheker

  • heeft altijd een volledig overzicht van je geneesmiddelen
  • zorgt voor een meditatieschema op maat
  • staat in voor persoonlijke begeleiding afgestemd op jouw noden
  • werkt samen met je (huis)arts en andere zorgverleners
7782677_m.jpg

Boris (82 jaar) is diabetespatiënt en gebruikt verschillende geneesmiddelen voor zijn 'ouderdomskwaaltjes' zoals hij ze zelf al eens durft te noemen.
Op zondagavond maakt hij echter een zware val en wordt hij via spoed opgenomen in het ziekenhuis. Zijn vrouw neemt nog snel Boris meditatieschema mee dat zijn huisapotheker had gegeven. Zo weten de artsen in het ziekenhuis meteen welke medicatie hij neemt.

pic001.jpg

"Die tablet krijg ik nauwelijks binnen, ik zie het niet zitten ze iedere ochtend opnieuw in te nemen", vertrouwt Matha (58 jaar) haar huisapotheker toe.
Zij wil vermijden dat Martha haar behandeling stopt of niet goed volgt, en start haar huisarts voor om een magistrale bereiding te maken met hetzelfde werkzame bestanddeel, maar dan in een siroop.
Na een paar weken meldt Martha tevreden dat ze geen moeite meer heeft met haar behandeling !

Wat zijn je rechten ?

  • je keuze voor een huisapotheker is volledig vrij
  • veranderen van huisapotheker is altijd mogelijk
  • het is altijd mogelijk beroep te doen op een andere apotheek

Wak kost deze overeenkomst ?
Deze overeenkomst is volledig GRATIS

Wens je meer te weten over wat deze dienstverlening voor jou kan betekenen ?
Vraag het gerust aan onze apothekers, ze zullen je met plezier verder helpen.


Over ons...

De apotheek werd in 1958 opgestart door Henri Vanden Berghe. In 1995 namen zijn zoon Johan Vanden Berghe en diens echtgenote, An De Smedt, de apotheek over. Op zoek naar betere bereikbaarheid en meer parkeergelegenheid verhuisden ze naar het huidige pand in de Westlaan, recht tegenover de supermarkt Delhaize.

Op 1 oktober 2009 gaven Johan en An de fakkel over aan Eveline Tack. Zij zal met veel enthousiasme en met behoud van hetzelfde team ernaar streven om een zo goed mogelijke service te leveren: een vlotte bediening, parking (opgepast langs straatzijde blauwe zone!), een grote voorraad, een aparte ruimte om naar uw (discrete) vragen te luisteren, een speelhoekje voor de allerkleinsten...

Een dynamisch team, continu bijgeschoold, staat voor jullie klaar om een zo goed mogelijke farmaceutische zorg te verlenen. We staan niet stil!